RSS

Finnairin reittilentojen hinnat laskussa

Finnairin uusimman tiedotteen mukaan reittilentojen määrä on kasvanut samalla kun keskihinta on alentunut.

Kasvua tapahtui kaikilla muilla sektoreilla paitsi kotimaanlennoilla, joiden osuus väheni 10,9 prosenttia. Tämä johtuu kapasiteettin leikkauksista kotimaan liikenteessä, sillä Finnair on luopunut potkuriliikenteestä ja keskittyy pitkille suihkukone reiteille.

Vahvimmin kasvoi Pohjois-Amerikan liikenteen osuus, mikä johtui yhden viikkovuoron lisäämisestä New Yorkiin.
Seuraavaksi suurin kasvu tapahtui Aasian liikenteessä. Helsinki-Vantaan lentokenttää on markkinoitu voimakkaasti Aasiaan suuntautuvan matkailun vaihtomatkustuskentäksi, sillä reitti on lyhyin matka Euroopasta Aasiaan ja tämä on lisännyt asiakkaita Finnairin lennoille.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.