RSS

AirBerlin maailman paras

Sat, Dec 20, 2008

Lennot: Air Berlin, Uutiset

AirBerlin budjettilentoyhtiö on voittanut tanskalaisen “Danish Travel Award” palkinnon kategoriassa paras halpalentoyhtiö. Palkintoa on jaettu jo kolmentoista vuoden ajan matkailuteollisuuden parhaille yrityksille. Kategoriassa “maailman paras lentoyhtiö” AirBerlin sijoittui toiseksi Swiss lentoyhtiön jälkeen.

Tämä palkinto on jatkoa AirBerlinin aiemmin tänä vuonna saavuttamille kansainvälisille maininnoille. Matkailualan internetportaali smavel suoritti tutkimuksen, jonka mukaan lentoyhtiö tarjoaa asiakkailleen parhaan hinta-laatusuhteen. Kiitosta saivat palvelu ja mm. lennon aikana tarjottava ateria, 20kg:n vapaa matkatavara ja hyvät lapsiedut.

Elokuussa 2008 “World Airline Awards” 2008 valitsi myös AirBerlinin matkustamohenkilökunnan Pohjois-Euroopan ystävällisimmäksi.
Nyt on mahdollisuus nauttia näistä Euroopan parhaista lennoista yhä enenevässä määrin, sillä AirBerlin on lisännyt tarjontaansa Suomen markkinoilla.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.