Syys- lokakuun aikana voivat Lufthansan ensimmäisen- ja bisnesluokan matkustajat nauttia eksoottisesta kreolilaisesta keittiöstä kaukolennoilla.
Aromikkaiden menuiden luomiseen lentoyhtiö on onnistunut saamaan kuuluisan New Orleansilaisen mestarin, John Besh’in.
Louisianasta kotoisin oleva Besh omistaa neljä palkittua ravintolaa New Orleansissa.
Kaksi kuukautta kestävän yhteistyön aikana Besh luo kaukolennoille menut, joissa on vaikutteita Cajun- ja Kreoli-keittiöiden parhaista aineksista.
Listalta löytyy muun muassa rapusalaattia kreolilaisella remulad-kastikkeella, jambalayaa ja jälkiruoaksi mustikkamureketta hedelmämuhennoksen kera.
John Besh on saanut lukuisia kunnianosoituksia eteläisen keittiön traditioiden ylläpitämisestä ja voittanut useita palkintoja.
Hänet tunnetaan innovatiivisena kulinaarisen perinnön vaalijana.
Besh’in vierailu Lufthansalla on osa lentoyhtiön ”Star Chefs Programme”-ohjelmaa, jonka puitteissa yhtiössä on vieraillut kuuluisia keittiömestareita ympäri maailmaa, kuten Paul Bocuse, Dieter Müller ja Daniel Boulud.
Kreolilaisista elämysruoista voi nauttia esimerkiksi ottamalla lennot New Orleansiin Lufthansan valikoiduista kaukolennoista syys-lokakuun aikana.
Mon, Aug 10, 2009
Lennot: Lufthansa, Uutiset