RSS

Norwegian lentää tulevaisuudessa Dreamlinerilla

Sat, Nov 13, 2010

Lennot:Norwegian, Uutiset

Norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian on tehnyt leasing-sopimuksen lentokonevalmistaja Boeingin valmistamista 787-8 Dreamliner lentokoneista.

International Lease Finance Corporationin kanssa solmitun 12-vuotisen sopimuksen mukaan lentoyhtiö saa käyttöönsä kaksi Dreamliner konetta vuoden 2012 syksyllä. Lisäksi neuvotteluja käydään 4 – 6 lentokoneen vuokraamisesta.

Norwegian tulee operoimaan uusilla koneillaan lennot Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

“Tämä on tärkeä virstanpylväs Norwegianille, sillä olemme päättäneet käyttää Dreamlineria yhtiömme kaukoreiteillä. Dreamliner on tulevaisuuden konetyyppi, joka tarjoaa elämyksiä ja mukavuutta matkustajille samalla, kun sen käyttökustannukset ovat yhtiölle edulliset. Alhaiset polttoainekulut tekevät siitä myös luokassaan ympäristöystävällisimmän konetyypin”, sanoo Norwegianin toimitusjohtaja Bjørn Kjos.

Norwegian aloitti toiminnan Suomessa tämän vuoden keväällä avaamalla lennot Helsingistä Tukholmaan ja Osloon. Ensi keväänä yhtiön tarkoituksena on aloittaa suorat lennot Helsingistä kymmeneen kohteeseen Euroopassa, muun muassa Roomaan, Malagaan ja Barcelonaan.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.