RSS

Finnair uudistaa ateriatarjontaa lennoilla

Fri, May 14, 2010

Lennot: Finnair, Uutiset

Ateriatarjonta Finnairin lennoilla muuttuu kesäkuun alusta lähtien. Samalla koneissa tarjottava myyntivalikoima monipuolistuu.

Finnairin uuden asiakaspalvelujohtajan Anssi Komulaisen mukaan muutoksissa on kuunneltu asiakkaiden mieleipiteitä.

“Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja muuttaneet ateriakokonaisuuksia
erilaisilla lennoilla matkustusluokkien mukaisesti. Tarjoamme pitkillä lennoilla aiempaa monipuolisemman kattauksen. Vastaavasti lyhyillä lennoilla asiakas voi halutessaan ostaa välipalatarjoilua”, sanoo Komulainen.

Finnair on parantanut turistiluokan ateriatarjoilua Aasian- ja
Yhdysvaltojen-lennoillaan. Muun muassa pääateria on aikaisempaa runsaampi.
Pidemmillä reittilennoilla Euroopan kohteisiin turistiluokassa tarjotaan deli-tyyppinen, ruokaisa leipätuote tai salaatti kahvin, teen tai virvokkeiden kera.
Finnairin lähiliikenteessä kotimaassa, Pohjoismaissa, Baltian-alueella sekä lennot Pietariin ja Puolaan lennettäessä tarjotaan kahvi, tee tai mehu. Tarjoilua täydennetään monipuolisella maksullisella välipalavalikoimalla.

Lennot bisnesluokassa tulevat saamaan laadukkaan pohjoismaisen keittiön selkeät ja raikkaat ateriakokonaisuudet.

Menu-korteissa ateriavaihtoehdot esitellään tarinoina, joiden kautta myös Finnairin kansainväliset asiakkaat voivat tutustua Pohjoismaiden luontoon ja sen puhtaisiin antimiin. Mannertenvälisillä
lennoilla huomioidaan lisäksi lentokohteen paikallinen ruokakulttuuri.

” Uudistuksessa on jo nähtävissä äskettäin esitellyt menestystekijämme laatu, raikkaus ja luovuus. Haluamme erottua rohkeasti kilpailijoistamme ja tarjota paljon matkustaville pohjoismaisen keittiön parhaita anteja”, jatkaa Komulainen.

Myyntivalikoima Finnairin lennoilla on monipuolistuu ja lahjatavaroita on nyt myynnissä lähes kaikilla Finnairin lennoilla.

Ateriauudistuksen myötä maksullinen välipalavalikoima lisätään kaikille reiteille, joilla lentoaika sallii myynnin toteuttamisen.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.