RSS

Air Berlin paransi tulostaan

Fri, Nov 20, 2009

Lennot: Air Berlin, Uutiset

Saksan toiseksi suurin lentoyhtiö Air Berlin on saavuttanut erittäin hyvän tuloksen vuoden kolmannella neljänneksellä.

Lentoyhtiö teki 95,2 miljoonan euron nettotuloksen ja paransi tulostaan 111 prosenttia edellisvuoden samaan ajanjaksoon verrattuna.

Lentoyhtiön toiminnallinen tulos parani 33,5 prosenttia nousten 118 miljoonaan euroon. Samaan aikaan Air Berlinin liikevaihto laski 8,2 prosenttia johtuen kapasiteetin purkamisesta laskeneen kysynnän seurauksena.

Lentoyhtiön toimitusjohtaja Joachim Hunold kertoi olevansa enemmän kuin tyytyväinen tulokseen. ”Todella harvat lentoyhtiöt ovat pystyneet nostamaan tulostaan vuoden 2009 kolmannella neljänneksellá” sanoi Hunold.

Lentoyhtiön vuonna 2008 aloittama toiminnan tehostamisohjelma ”Jump” on vaikuttanut merkittävästi saavutettuun tulokseen.

Vaikka Air Berlinin lennot kuljettivat 4,1 prosenttia vähemmän matkustajia taloudellisen laman seurauksena, sen kyky sopeuttaa toiminta uusiin olosuhteisiin on osoittautunut tehokkaaksi ja tuonut hyvän tuloksen.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.