RSS

KLM-Air France ja GOL kaupalliseen yhteistyöhön


Ranskalais-hollantilainen lentoyhtiöjätti KLMAir France on allekirjoittanut sopimuksen kaupallisesta yhteistyöstä brasilialaisen GOL lentoyhtiön kanssa.

Sopimuksen allekirjoitettivat Air France-KLM:n puheenjohtaja Jean-Cybril Spinetta sekä toimitusjohtaja Contantino de Oliveira Junior GOL Linhas Aereas Inteligentes S.A. lentoyhtiöstä, joka käsittää GOL ja Varig yhtiöt, perjantaina 3. huhtikuuta Sao Paulossa.

Sopimuksen myötä 15 miljoonaa lentomatkustajaa saavat käyttöönsä molempien yritysten kanta-asiakasohjelmien edut ja kohteet.

Toukokuun ensimmäisestä päivästä lähtien ”Flying blue”-kanta-asiakasohjelman jäsenet saavat pisteitä lentäessään kaikilla GOL ja Varig lennoilla ja vastaavasti ”Smile” kanta-asiakasohjelman jäsenet keräävät pisteitä KLM-Air Francen lennoilla.

Heinäkuun 2009 alusta lähtien yhteistyö laajenee siten, että yhtiöiden kanta-asiakkaat voivat myös käyttää ansaitsemansa pisteet tai mailit kaikkien kolmen yhtiön lennoilla.

Lentoyhtiöt ovat halunneet juhlistaa yhteistyösopimustaan 1. toukokuuta – 1. heinäkuuta siten, että lennot ostaville kanta-asiakkaille annetaan kaksinkertaiset pisteet kun he käyttävät toisen sopimusosapuolen lentoja.

Varsinkin Etelä-Amerikan ja Euroopan välillä matkustaville asiakkaille tämä uusi yhteistyösopimus tuo etuja, sillä yhdessä nämä kolme lentoyhtiötä tarjoavat päivittäin 3300 lentoa, 114 maahan ja 300 kohteeseen.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.