RSS

Huipputulokset Austrian Airlinesille luotettavuudessa

Sun, Mar 29, 2009

Lennot: Austrian Airlines

Itävaltalainen lentoyhtiö Austrian Airlines Group on jälleen saanut korkeat pisteet Euroopan lentoyhtiöliiton eli AEA:n vuosittaisessa seurannassa.

AEA julkaisi vuoden 2008 raporttinsa maaliskuussa ja Austrian Airlines sijoittui kärkisijoille kaikissa kategorioissa.

Tämä vahvistaa lentoyhtiön kehityssuuntaa, Austrian Airlines on palkittu jo aiempina vuosina mm. täsmällisimpänä lentoyhtiönä.

Yhtymän kaukolentojen saapumistäsmällisyys oli vuonna 2008 paras eurooppalaisista lentoyhtiöistä 86,5%, kun keskiarvo on vain 70,5%.

Austrian Airlinesin koko lentotarjonnan täsmällisyys oli 84.4% ja se sijoittui toiseksi tällä luvulla kansainvälisessä vertailussa ylittäen selvästi alan keskiarvon 80,1%.

Raportin osuus reittilentojen luotettavuudesta oli Austrian Airlines Groupille varsinainen kohokohta; jopa 99,2% suunnitelluista lennoista toteutuivat.
Saavutus on varsin merkittävä, sillä yhtymä operoi 450 lentoa päivittäin, toteutus, johon monet eurooppalaiset lentoyhtiöt pyrkivät.

Lentoyhtymän hallituksen jäsen Peter Malanik painottaa luotettavuuden merkitystä lentoaikatauluissa.

Kysymys ei hänen mukaansa ole ainoastaan matkustusmukavuudesta lennon aikana, vaan myöskin siitä, että asiakkaat voivat suunnitella päivän toiminnot kohteessaan etukäteen ja luottaa siihen, että ehtivät mahdollisille jatkolennoille.

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.