RSS

AirBaltic harkitsee taksi-toiminnan aloittamista

Fri, Mar 27, 2009

Lennot: Air Baltic, Uutiset


Latvialainen lentoyhtiö airBaltic harkitsee vakavasti taksi-toiminnan perustamista Riikaan. Toiminnalla parannettaisiin kaupungille tärkeän turismisektorin palveluita.

Taksipalveluissa ilmenneistä ongelmista on airBaltic lentoyhtiöstä otettu aiemmin yhteyttä Riian kaupungin liikennelaitokseen sekä kaupunginjohtaja Janis Birksiin.

Lentoyhtiö ei ole kuitenkaan saanut mitään vastausta esittämiinsä kysymyksiin viranomaisilta. Yhtiön mielestä tämä asenne osoittaa sekä laiskuutta että haluttomuutta normalisoida tätä toimialaa kaupungissa.

AirBalticissa uskotaan, että nykyinen taksitoiminnassa havaittava epärehellisyys, ylihinnoittelu ja asiakkaiden suoranainen huijaaminen antaa tilaa uudelle yrittäjälle tällä alalla.

Tastä syystä lentoyhtiö haluaa tarjota turisteille ja Riian asukkaille taksipalvelun, jossa asiakkaat voivat olla varmoja siitä, että hinnoittelu on asianmukaista.

AirBalticin toimitusjohtaja Bertolt Flick kertoo, että yhtiössä halutaan muutosta asiaan, joka vaikuttaa ulkomaalaisten Latviasta saamaan kuvaan negatiivisesti ja aiheuttaa peruuttamatonta vahinkoa turismille.

AirBaltic tarjoaa yhdessä Islande hotellin kanssa Airport Express bussipalvelua yhtiön lennoilla lähteville ja saapuville asiakkailleen sekä mahdollisuutta auton vuokraukseen.

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.