RSS

SAS täsmällisin lentoyhtiö

Mon, Dec 29, 2008

Lennot: SAS, Uutiset

Viimeisen kuuden kuukauden aikana lentomatkustajien tyytyväisyys on kasvanut eniten SAS lentoyhtiön palveluihin. Tutkimuksen suoritti AEA, Eurooppalaisten lentoyhtiöiden yhteistyöjärjestö, ja siihen osallistui 30 Eurooppalaista lentoyhtiötä.

Tutkimuksessa mitattiin mm. lentoyhtiöiden täsmällisyyttä, jossa SAS osoittautui Euroopan parhaaksi. Yhtiön lennot saapuivat määränpäähänsä aikataulun mukaisesti lähes 90 prosenttisesti ja Lähdöt tapahtuivat 88.8 prosentin tarkkuudella.

AEA:n tiedotteen mukaan täsmällisyys on parantunut yleisesti. Kadonneitten matkatavaroiden käsittelyssä on edistytty myös. Vuosi sitten tehdyssä tutkimuksessa kadonneita laukkuja oli 17.0 kappaletta tuhatta matkustajaa kohden, tänä vuonna luku oli pudonnut 13.8:aan. 85% kadonneista matkalaukuista on toimitettu asiakkaille 48 tunnin kuluessa.

AEA:n pääsihteeri Ulrich Schulte-Strathausin mukaan edistyminen on tervetullutta, mutta ei saa johtaa itsetyytyväisyyteen. Palveluvetoisella alalla jokainen myöhästyminen ja kadonnut matkalaukku kertoo siitä, että tämä vaativa systeemi ei ole täydellinen. AEA lentoyhtiöt tulevat jatkossakin panostamaan palvelun laatuun, Schulte-Strathaus sanoo.

, ,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.