RSS

Helsinki-Vantaa uudistuu

Fri, Dec 12, 2008

Lennot: Finnair, Uutiset

 

Finnavia aloitti  Helsinki-Vantaan lentokentän kotimaan terminaalin uudistustyöt 4. marraskuuta.  Uudistukset valmistelevat terminaalien uutta jakoa lentoyhtiöiden mukaan ja sen pitäisi tulla voimaan ensi syksynä.

Uudistuksilla halutaan saavuttaa myös tilavampi terminaali kahviloineen. Samalla toteutetaan 2 terminaalin uuden makatavarahuolintakeskuksen liittäminen nykyisin käytössäolevaan kotimaan terminaalissa.

Työt eivät tule häiritsemään normaalia toimintaa joitakin liikennekatkoja kotimaan terminaalin alapuolella sijaitsevalla huoltokaistalla lukuunottamatta. Lähtöselvitykset mm Finnair‘in lomalennoille ja reittilennoille jatkuvat 2 terminaalissa.

Kaikki Helsinki-Vantaan uudistukset pyrkivät tekemään kansainvälisimmästä kentästämme matkustajaystävällisemmän ja parantamaan lentojen sujuvuutta – tervetulleita muutoksia!

,

Tämä merkintä oli kirjoittanut:

- who has written 1315 posts on uutiset.halvatlennot.fi.


Ota yhteyttä kirjoittajaan

Palaute suljettu.